Close
Min kontaktinfo
Glenn
Ager-Wick
Helseterapi
Min praksis
Aust-Agder
Arendal
Myreneveien 28
Ikke fysiske behandlinger
Naturterapi

Helseterapi eller funksjonell helseterapi er ideen om terapi som skal fungere ved å finne de egentlige årsakene til at helsen ikke er optimal.
Funksjonell helseterapi er basert på behovet for mer undersøkelser før man iverksetter tiltak og behandling.
Før man iverksetter behandling bør terapeuten med repeterbare maskiner få så god informasjon som mulig om de ulike kroppsfunksjonene og ubalansene som belaster kroppen. Vi må kartlegge årsakene til at kroppen ikke fungerer optimalt. Det kan være pH-balansen, toksisk belastning fra tungmetaller og/eller kjemikalier, belastming av patogener som sopp og parasitter, feilernæring med derpåfølgende mineral og vitaminmangler, matintoleranser, strålebelastninger, traumer og ikke minst stress/stressmestring og psykiske faktorer.
Det er helt vesentlig å kartlegge hvor skoen trykker mest for da å systematisk jobbe fra en kant. Stress, feilernæring og galt kosthold/feile dietter og tilskudd er svært ofte med på å forhindre god helse hos mange av oss. Mange tror de spiser sundt og forstår ikke hvorfor god helse uteblir. Ofte er svaret at noe av det de da spiser fungerer dårlig for oss eller at råvarekvaliteten er dårlig. Andre ganger tilbereder vi maten på en måte som virker ødeleggende uten at vi er klar over det.
Apparatene gir en god indikasjon på om igangsatte tiltak/behandling virker etter sin hensikt og man kan undersøke hvilke tiltak som virker og hva som ikke virker. Vi har erfaring med hvilke produkter/ernæringstiltak som har ønskelig effekt.
Apparatene som anvendes ved større undersøkelse er mineral og tungmetalltesteren Oligoscan, som er godkjent av laboratorier . Man kan også få visse indikasjoner med test av en Quantumanalyzer. Videre anvender vi en HRV/APG analysemaskin kalt Max Puls som gir sikker vitenskapelig informasjon om status på hjerte og kar, samt det autonome nervesystemet. Her kan man også anvende apparatet Body Checker. Her kartlegges stressbelastninger og stivhetsgraden på blodårene, noe som er vesentlig å få informasjon om på et så tidlig tidspunkt som mulig.
Hovedmaskinen i funksjonell helseterapi er en videreutvikling av Russisk/Ukrainske Oberon med nytt brand name Sensitiv Imago. Her er masse ny teknologi. Begge toppmodellene er CE merket og prisvinnere for sikkerhet i analyseverdier og er også gunstig som et behandlingsapparat.
For mer informasjon om våre apparater kan du lese mer på sunnvital.no. Endel av de helseproduktene vi anbefaler er vi enten importører, grossister eller produsenter av og her finner du også mer informasjon på sunnvital.no, som er vår nettbutikk.

Med Vennlig Hilsen,

HP Glenn Ager-Wick
Myreneveien 28
4847 Arendal
Mobil 95 16 49 21

Sosiale kanaler