Close
Min kontaktinfo
Mildgerd
Helleland
KroppsTerapi
Min praksis
Aust-Agder
GRIMSTAD
Frivollveien 11
Fysiske behandlinger
Muskelterapi og healing

Muskelterapi, massasje, kraniosakralterapi, Access Bars og healing

Er det noe som føles feil, har du lite energi, uforklarlige “vondter”, verk i muskler og ledd?KroppsTerapi ønsker å hjelpe deg med å finne roten til ubehagelighetene, og finne en behandlingsform som retter kroppens fysiske, psykiske og emosjonelle balanse.

Med muskelterapi arbeides det på musklene, bindevevet, skjelettet, nerver og kroppens blodsirkulasjon.Kroppen vil alltid prøve å kompensere skjevheter og ubalanser. Dette fører til smerter og redusert blod- og nervetilførsel til viktige områder. Dette behandles ved å arbeide på musklene med massasje, triggerpunkter, energiteknikker og meridianer.

Jeg tilbyr en dyptgående og utrensende helsemassasje hvor jeg samtidig jobber på musklenes triggerpunker. Dette gir en dyp avslapning av muskulaturen, og øker blodsirkulasjonen.

KranioSakralterapi (KST) er en veldig avslappende og behagelig behandlingsform som løsner spenninger og forbedrer bevegelsen i nakke, rygg og bekken.

Healing er en overføring av energi som setter i gang en prosess i personen for at kroppen kan starte med selvreperasjon. Healing betyr “å gjøre hel”. Og dette virker både på det psykiske, fysiske og emosjonelle plan, og løser opp blokkeringer i kroppen.

Access Bars er 32 punkter på hodet som, når de berøres, vil starte en flyt av energi og bidra til å fjerne år med vurderinger, fordømmelser, fastlåste synspunkter og alle fastlåste negative følelser, holdninger, emosjoner og smerter i kroppen som er blitt sittende fast.
Du kan se på Bars som en ryddefil på harddisken på datamaskinen din. Bars sletter alle filer med ting du har lagret gjennom år og flere liv, og som du ikke trenger lenger. Når begrensende tanker, følelser og emosjoner er fjernet får du bedre plass til det du faktisk ønsker i livet.

Sosiale kanaler